Idén Amszterdamban találkoznak a reproduktív orvostudomány szakértői

Idén Amszterdamban találkoznak a reproduktív orvostudomány szakértői


Idén Amszterdamban találkoznak a reproduktív orvostudomány szakértői

Az Európai Humánreprodukciós- és Embriológiai Társaság (ESHRE) 2024. július 7-10. között immár 40. alkalommal rendezi meg éves kongresszusát, ezúttal Hollandia fővárosában, Amszterdamban. Az idei konferencián a reproduktív egészséggel és az embriológiával foglalkozó témakörök széles skálájával várjak az érdeklődőket.

Az ESHRE egy nemzetközi non-profit szervezet, amely támogatja a reproduktív gyógyászat és az embriológia területén végzett kutatásokat és az oktatást. Az első találkozót 1985-ben rendezték meg Bonnban, azóta a társaság évente konferenciát szervez, amelyen a résztvevők bemutatják és megvitatják a terület legújabb fejlesztéseit és további újdonságait.

A kongresszus a tervek szerint ebben az évben is több ezer küldöttet fogad majd a világ minden tájáról, köztük reproduktív orvostudományi szakembereket, embriológusokat, nőgyógyászokat, andrológusokat, klinikai kutatókat, genetikusokat valamint laboratóriumi technikusokat.

Az ESHRE konferencia hibrid formában (személyes és online) kerül megrendezésre, amelynek alapjait ezúttal is az ötletek és ismeretek cseréje, a kapcsolatépítés, továbbá az együttműködések kialakításának lehetősége adja. Az eseményen képviselteti magát az Országos Kórházi Főigazgatóság Humánreprodukciós Igazgatósága is, a tapasztalatokról a későbbiekben beszámolunk a vagyottgyermekekert.hu honlapunkon is.