Szakmai találkozó Koppenhágában - ESHRE 2023

Szakmai találkozó Koppenhágában - ESHRE 2023


Szakmai találkozó Koppenhágában - ESHRE 2023

39. alkalommal került megrendezésre az European Society of Human Reproduction and Embryology (Európai Humánreprodukciós- és Embriológiai Társaság - ESHRE) éves konferenciája 2023. június 25-28. között, amelynek ezúttal Koppenhága szolgáltatott helyszínt.
Az ESHRE konferencia minden évben az egyik lefontosabb szakmai és tudományos találkozója az asszisztált reprodukcióval foglalkozó szakembereknek. Idén több mint 120 országból érkeztek szakemberek, hogy meghallgassák a színvonalas szakami előadásokat, megismerjék az új technológiai fejlesztéseket, szakmai kapcsolatokat kössenek és eszmecserét folytassanak az asszisztált reprodukció témakörét érintő fontos kérdésekről.

A nagyszabású konferencián naponta több mint 30 szekcióban hallgathattak előadásokat az érdeklődők, így a négy napos rendezvényen több száz előadás hangzott el.

Hazánkból is számos szakember vett részt a konferencián, köztük a Humánreprodukciós Igazgatóság munkatársai. Kollégáink a különböző tudományos előadások hallgatásán túl részt vettek az International Reproductive Health Education Collaboration (IRHEC) ülésén is, mely során a termékenység tudatossággal foglalkozó nemzetközi projektek és együttműködési lehetőségek megvitatására is sor került.

További fotók elérhetőek ITT.

Rövidfilmünk elérhető ITT.